2012-07-23 08:50:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - tárgyalásra kíváló nap

Napi horoszkóp július 23-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Viccelődő kedvében van, szinte csak úgy sziporkázik. Nem is lenne ezzel semmi baj, amíg ezzel másokat is jó kedvre derít. Ám előfordulhat, hogy megjegyzései már sértők, annyira az elevenére tapint valakinek. Tartson mértéket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A szabadság szelét érzi már, de egyelőre rengeteg a dolga. Az önre jellemző alaposságot sem tudja elfeledni, ezért kissé kapkodóvá válhat. Ne haragudjon magára, ha most az egyszer nem lesz minden tökéletes.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A hétfő dacára ragyogó hangulatban ébred, úgy érzi, fel tudná dönteni a világot. Hajlamos túltervezni magát: álmodozásában most nem ismer határokat. Ha csak a negyede megvalósul annak, amit mára tervez, már boldog lehet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

„Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál!”- e madáchi szavak legyenek az iránymutatói a mai napra. A harc, bár kemény, mégsem céltalan, vagy eredménytelen. De ne feledje, még az ellenlábasait sem tanácsos örökre megsérteni!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Uralkodó bolygója, a Nap az Oroszlán jegyébe lépett: most végre igazán az elemében érezheti magát. Ráadásul a Merkúr is itt áll, ami a kommunikációban, az önkifejezésben és az ésszerű tervezésben is segíti. Tárgyalásra kiváló nap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Bármily érzelgősen is telt a hétvége, most újra össze kell szednie magát, és elővenni ismét racionális énjét. A mindennapi teendők, a rutin, segítenek, hogy feledje a bánatot. És ha rendet teremt maga körül, akkor a lelkében is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A jegyébe lépő Hold régi érzelmeket keverhet fel önben. Maga is csodálkozik, milyen érzékenyen érintik rég eltemetettnek vélt dolgok. Van valami azonban, amit mindeddig nem igazán dolgozott fel érzelmileg, és az a tudattalanban rág.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Most kellene lépéseket tennie anyagi helyzetének stabilizálása irányában, erre most kitűnő lehetőségei adódhatnak. Valamilyen pénzügyi tranzakcióval, szerződéssel, vagy társulással kapcsolatban tehet szert nyereségre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Ne habozzon végre a nyilvánosság elé is kiállni alkotásaival, ötleteivel. Amit féltve rejteget és őrizget, talán másnak is tetszésére és javára válna. Ne feledje, az embert ma annyira tartják, amennyit megmutat magából.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Talán jogosan haragszik valakire, de a haragjával mégsem érhet el semmit másoknál. Talán egyetlen út, ha végleg elfordul tőle, ahelyett, hogy mérgével üldözi. Kivéve, ha nem csak ön az egyetlen érintett, ha másokért kell küzdenie.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A világ a lábai előtt heverhet, csak ki kell lépnie a porondra. Ha szót emel, ma biztosan meghallgatásra talál. A szavai ráadásul nemcsak, hogy célt érnek, de nagyobb hatással is lehetnek, mint gondolná. Legyen ma híres!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az otthonával kapcsolatos tervei talán meghaladják valódi lehetőségeit. Ne legyen bánatos, ha nem minden úgy sikerül, ahogy megálmodta. Van, amiről lemondani inkább a javára válik, mintsem a kárára.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: